dijous, 20 de novembre del 2008

Hola,
Avui començo una nova aventura, la d'escriure en aquest Bloc.
Els que em coneixeu, ja sabeu que escriure no és el meu fort, i que prefereixo fer d'altres coses, però que hi farem... sempre hi ha d'aver-hi un primer dia, no?
El títol d'aquest bloc, és un proverbi sahrauí, Kalam men yafham leklam i el seu significat és "Parla a qui comprengui les teves paraules".
I això és el que intentaré! transmetre en paraules boniques el que anem fent amb l'Associació.
De fet, ara fem un viatge als Campaments de Refugiats Sahrauís a Tindouf (Algèria), i aquest bloc serà un bon lloc per anar-vos fent una crònica del viatge.
Els que heu estat en algún dels Campaments, en el meu cas és el 6è. viatge, ja sabeu que allà les coses passen molt a poc a poc, i que a vegades és molt difícil aconseguir coses que per a nosaltres son molt habituals, però que allà als Campaments son missió impossible donades les mancances que hi ha.
El motiu del viatge, a part de visitar a la familia, és la de portar recursos a l'Escola d'Educació Especial de Dajla, i així poder tirar endavant el Projecte que tenim amb ells.

Una abraçada. Rosa

1 comentari:

MªCarme ha dit...

Hola,
ben trobats companys. Des d'aquest espai podem dir-nos coses i és sempre interessant.
L'enhora bona a la nostra presidenta que, com bona informàtica, ens posa al dia per el que fa a mitjans. Que no sigui dit que siguem pocs pero amb moltes ganes de fer coses i, sobretot, estar a per totes.
Salutacions a tots i posem-nos a penjar tot alló que s'ens passi pel cap.